Πώς λειτουργεί το Easytask

Ο πιο εύκολος τρόπος αναζήτησης για επαγγελματίες και υπηρεσίες που επιθυμείς

Αγορά υπηρεσίας
Ορίστε τον προϋπολογισμό σας και λάβετε προσφορές
Επιλέξτε προσφορά

Εξοικονομήστε χρήματα χρησιμοποιώντας τους Tasker μας για να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας.

/

Αγορά υπηρεσίας

Περιγράψτε την εργασία που ψάχνετε με δικά σας λόγια ή επιλέξτε μια εργασία από τις κατηγορίες μας.


Δημιουργήστε εργασία

Επιλέξτε τον προϋπολογισμό σας και λάβετε προσφορές.

Σε λίγη ώρα οι Taskers μας θα ξεκινήσουν να σας στέλνουν προσφορές και τιμές για να ολοκληρώσουν την εργασία σας.


 Επιλέξτε προσφορά

Εχετε την δυνατότητα να επιλέξετε τον επαγγελματία που σας ταιριάζει, ανάλογα με τα δικά σας κριτήρια.

Γιατί να επιλέξετε το EasyTask;

Αξιόπιστο σύστημα πληρωμών

Όλες οι πληρωμές διασφαλίζονται μέσω της πλατφόρμας του Easytask. Εφόσον επιλέξετε την προσφορά που σας έχει κάνει ο Tasker, θα καταβάλετε το ποσό που έχει συμφωνηθεί. Το ποσό αυτό θα διατηρηθεί στην πλατφόρμα του Easytask και η πληρωμή σας θα μεταφερθεί μόνον όταν εσείς εγκρίνετε την εργασία.


Όταν αποδεσμευτεί η πληρωμή σας, το Easytask θα αφαιρέσει αυτόματα ένα μικρό ποσό που αντιστοιχεί στο Τέλος Υπηρεσίας προκειμένου να καλύψει τα έξοδα των συναλλαγών και της ασφάλειας. Το Τέλος Υπηρεσίας μας βοηθάει επίσης να διατηρήσουμε, να αναβαθμίσουμε και να βελτιώνουμε διαρκώς την πλατφόρμα του Easytask. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να διασφαλίσουμε την ποιότητα της πλατφόρμας του Easytask μεγιστοποιώντας τις προσφορές εργασίας και την ευκαιρία σας να κερδίζετε περισσότερο.

Ευέλικτο σύστημα κρατήσεων

Όλοι οι Tasker μας έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ποιές μέρες και ώρες είναι διαθέσιμοι για εκτέλεση των Task, είτε αυτά γίνονται διαδικτυακά είτε δια ζώσης. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι οι εργασίες σας θα εκτελούνται εγκαίρως, μέσα στο χρονικό πλαίσιο που έχετε εγκρίνει.

Ο προσωπικός σας βοηθός, στην τσέπη σας

Βρείτε επαγγελματίες κοντά σας

Το έξυπνο φίλτρο γεωγραφικής τοποθεσίας της πλατφόρμας του Easytask, σας επιτρέπει να εντοπίζετε εύκολα, Taskers που βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση, για την άμεση διεκπεραίωση των εργασιών δια ζώσης.

Το Easytask κοντά σου

Τα πλεονεκτήματα του Easytask

Αξιόπιστοι Taskers

Στο Easytask προσπαθούμε όσο γίνεται να ελέγχουμε την αξιοπιστία των Takser μας. Επαληθεύουμε την ταυτότητα και τη διεύθυνση τους καθώς επίσης ελέγχουμε τις κριτικές που λαμβάνουν και την ποιότητα των εργασιών τους μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης.

Προνομιακές τιμές


Οι Taskers του Easytask δεν επιβαρύνονται με έξοδα γραφείου, marketing ή άλλων δαπανών που συνήθως αυξάνουν το κόστος υπηρεσιών. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουν σταθερά τις χαμηλότερες δυνατές τιμές.

Ζητήστε τη δική σας προσφορά


Ό,τι κι αν ψάχνετε το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται ήδη στο Easytask. Αν παρόλα αυτά δε βρήκατε ακριβώς αυτό που ψάχνετε, απλά δημιουργήστε μια εργασία αναγράφοντας όλες τις λεπτομέρειες και σύντομα οι Taskers μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας με μια προσφορά.

Εξοικονόμηση χρόνου


Στο Easytask μπορείτε να βρείτε άμεσα τον κατάλληλο Tasker για κάθε εργασία. Πολλοί από τους Taskers είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την ίδια μέρα και μερικές φορές ακόμη και την ίδια ώρα! Βρείτε τον κατάλληλο Tasker και μηδενίστε την αναμονή.

Πρόσφερε τις υπηρεσίες σου

Δημιούργησε σήμερα το προφίλ σου στο Easytask. Χρησιμοποίησε το προφίλ σου για να ενημερώσεις μελλοντικούς πελάτες για την ποιότητα των υπηρεσιών σου. Ανανέωσε το προφίλ σου ανά τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου να προσελκύσεις περισσότερους ενδιαφερόμενους και να αυξήσεις τα κέρδη σου.

Εγγραφείτε σήμερα, εντελώς δωρεάν