Οδηγίες Κοινότητας

Το πάθος μας είναι να φέρουμε σε επαφή ανθρώπους που είναι έτοιμοι να εργαστούν με ανθρώπους που αναζητούν αξιόπιστους επαγγελματίες. Καθώς το Easytask μεγαλώνει και βελτιώνεται συνεχώς, ειναι πολύ συμαντικό η κοινότητα μας να ακολουθεί τις οδηγίες, οι οποίες έχουν διαμορφωθεί με βάση τις αξίες και τα υγιή πρότυπα συμπεριφοράς. Στόχος μας ειναι η ομαλή λειτουργεία, διατηρώντας την φερεγγιότητα και τη διαφάνεια μας έτσι ώστε να εχουν μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία.

Πολιτική Απορρήτου ΄Οροι και τις προϋποθέσεις


Πολιτικές για τα μέλη της κοινότητας μας

Η ύπαρξη και λειτουργία της κοινότητας του Easytask βασίζεται πρωτίστως στην εμπιστοσύνη. Ετσι, όλα τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια ευχάριστη και ασφαλή έμπειρα στην πλατφόρμα. Ο αμοιβαίος σεβασμός, η ευγένεια και η υπευθυνότητα αποτελούν θεμελιώδη αξίες της δραστηριότητας μας. Σεβόμενοι τις παρακάτω οδηγίες είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για την ομαλή λειτουργία του Easytask.

  • Οδηγίες για Taskers 
  • Οδηγίες για Αγωραστές
Οδηγίες για Taskers 

Το πάθος μας είναι να φέρνουμε σε επαφή ανθρώπους που είναι έτοιμοι να εργαστούν με ανθρώπους που αναζητούν αξιόπιστους επαγγελματίες. Καθώς το Easytask μεγαλώνει και βελτιώνεται συνεχώς, είναι πολύ σημαντικό η κοινότητα μας να ακολουθεί ορθά τις οδηγίες, οι οποίες έχουν διαμορφωθεί με βάση τις αξίες και τα υγιή πρότυπα συμπεριφοράς. Στόχος μας είναι η ομαλή λειτουργία, διατηρώντας την φερεγγυότητα και τη διαφάνειά μας έτσι ώστε οι χρήστες να έχουν μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία.Το Easytask βρίσκεται εδώ για να δημιουργήσει ένα αξιόπιστο και ασφαλές περιβάλλον για την άμεση επίλυση οποιωνδήποτε ζητημάτων προκύψουν. Σε αντάλλαγμα, ζητάμε τη συμμετοχή σας σε αυτή την προσπάθεια με την έγκαιρη αναφορά σας στην ομάδα Easytask. Εάν αντιληφθείτε ότι κάποιο μέλος έχει παραβιάσει τις Οδηγίες Κοινότητας, λειτουργεί ανάρμοστα ή επιθετικά, παρακαλώ αναφέρετε άμεσα το περιστατικό στο Easytask. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Αναφορά που βρίσκεται στις σελίδες εργασιών ή στα σχόλια, ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας από τη σελίδα Επικοινωνία.


*Το έγγραφο αυτό θα συνεχίζει να αλλάζει και να διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες καθώς το Easytask μεγαλώνει, με σκοπό την άψογη λειτουργία μας.

Το Easytask λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη τις παραβιάσεις των Οδηγιών Κοινότητας. Εάν η ομάδα μας λάβει αναφορά ότι έχετε παραβιάσει οποιαδήποτε από τις παρακάτω Οδηγίες, διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε κατάργηση και διαγραφή οποιουδήποτε περιεχομένου, δημοσιευμένης εργασίας ή προσφοράς που έχετε υποβάλει στο Easytask ή/και ακύρωση ή αναστολή του λογαριασμού σας ή/και οποιωνδήποτε Συμβάσεων Εργασίας σε ισχύ.


1. Δημόσια κοινοποίηση ή χρήση προσωπικών πληροφοριών

Προκειμένου να διατηρήσουμε την αξιοπιστία και την ακεραιότητα του Easytask, τα μέλη μας έχουν τη δυνατότητα να κοινοποιούν προσωπικά στοιχεία (e-mail, αριθμός τηλεφώνου) επικοινωνίας μέσω Προσωπικών Μηνυμάτων μόνο εφόσον μια προσφορά γίνει δεκτή. Για την προστασία και την ασφάλεια των δεδομένων σας, δεν επιτρέπεται η κοινοποίηση προσωπικών στοιχείων επικοινωνίας ή ηλεκτρονικών συνδέσμων τρίτων σε δημόσια πεδία της ιστοσελίδας μεταξύ άλλων στα σχόλια ή σε συνημμένο.  Συμπεριλαμβανομένου, αλλά όχι αποκλειστικά σε ιστοσελίδες επιχειρήσεων, Facebook, LinkedIn, Twitter, προσωπικά e-mail, αριθμούς τηλεφώνων, διευθύνσεις κατοικίας, και προσωπικές ιστοσελίδες. Ο σκοπός αυτού του περιορισμού κοινοποίησης είναι αμιγώς η προστασία και η ασφάλεια των δεδομένων σας καθώς και η αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων spam.

2. Ανεπίτρεπτη συμπεριφορά

Η κοινότητα είναι η ουσία και η καρδιά του Easytask. Η ευγένεια, ο αμοιβαίος σεβασμός και η αλληλοκατανόηση μεταξύ των μελών είναι θεμελιώδης αξίες του Easytask και αποτελούν κύριο γνώμονα συμπεριφοράς. Στο Easytask υπάρχει μηδενική ανοχή στις εξής συμπεριφορές:

2.1 Ρητορική μίσους ή βίας ή επιθετική συμπεριφορά

Σχόλια ή ενέργειες που προκαλούν ή προτρέπουν το μίσος, τη βία και την προσβολή συγκεκριμένων ομάδων ή ατόμων, συμπεριλαμβανομένων μελών και εκπροσώπων του Easytask καθώς και οποιασδήποτε μορφής ρατσισμός ήρατσιστικός υπαινιγμός είναι αυστηρώς ανεπίτρεπτα.

2.2 Κάθε είδους διακρίσεις και διαφοροποίηση/στοχοποίηση

Σχόλια που είναι υποτιμητικά, προσβλητικά και επιθετικά προς οποιοδήποτε μέλος της κοινότητας, σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο, χυδαιότητες ή άλλο περιεχόμενο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με σκοπό την προσωπική επίθεση ή/και προσβολή είναι αυστηρώς ανεπίτρεπτα.

2.3 Κάθε είδους παρενόχληση

Δεν επιτρέπονται σχόλια ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν δυσφορία ή να θέσουν σε κίνδυνο άλλα μέλη της κοινότητας ή ακόμη και να προκαλέσουν το αίσθημα του φόβου σε οποιοδήποτε μέλος ή χρήστη. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων επίμονη αναστάτωση ή όχληση, εκφοβισμό, ή επικοινωνία με σκοπό να επηρεάσει τις προσφορές άλλων μελών.

2.4 Παράνομη συμπεριφορά/δραστηριότητα

Η Κάθε είδους παράνομης συμπεριφοράς, όπως κλοπή, βανδαλισμός, παράνομη δραστηριότητα, συμμετοχή ή/και προτροπή σε παράνομη δραστηριότητα είναι αυστηρώς ανεπίτρεπτα και το Easytask εγγυάται να ακολουθήσει όλες τις απαραίτητες, νόμιμες διαδικασίες για την αποφυγή ή την δίωξη τους.

2.5 Κοροϊδία/Εξαπάτηση

Σχόλια ή ενέργειες που αποτελούν περιεχόμενο spam, troll κ.ο.κ. καθώς επίσης και κάθε είδους σχόλια ή προσφορές που θεωρούνται εκτός θέματος ή/και ακατάλληλες για το Easytask είναι αυστηρώς ανεπίτρεπτα και το Easytask διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε διαγραφή τους.


3. Μη υποστηριζόμενες πρακτικές

Στο Easytask δεσμευόμαστε να φέρουμε σε επαφή κοινότητες που μοιράζονται το ίδιο όραμα και τις ίδιες αξίες. Η από κοινού προσπάθεια με τα μέλη μας είναι καθοριστική για να πετύχουμε και να διατηρήσουμε ένα ισορροπημένο και ασφαλές περιβάλλον.Στο Easytask δεν υποστηρίζουμε τις παρακάτω δραστηριότητες καθώς αυτές θέτουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα, τη διαφάνεια και την ασφάλεια του περιβάλλοντος του Easytask.


3.1 Παραπλανητικές/Ψευδείς αξιολογήσεις Easytask

3.2 Μη ορθή ενημέρωση και βελτίωση του προφίλ Easytask

3.3 Φόρουμ Συζητήσεων

3.4 Συλλογή πληροφοριών των μελών του Easytask

3.5 Δημοσίευση ανεπιθύμητων εργασιών

3.6 Δημοσίευση με περιεχόμενο spam ή άλλου είδους κακόβουλου περιεχομένου

4. Τιμολόγηση και πληρωμές

Προκειμένου να διαμορφώσουμε και να διατηρήσουμε ένα ασφαλές και επικερδές περιβάλλον για όλα τα μέλη του Easytask, είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσετε πώς λειτουργούν η τιμολόγηση και οι πληρωμές.

4.1 Τιμολόγηση εργασιών

Η τιμολόγηση γίνεται εφάπαξ για την εργασία που αναλαμβάνετε και συνολικό τελικό ποσό αναγράφεται χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Οι τιμολόγηση του αντικείμενου σας δεν πρέπει γίνεται με κόστος ανά ώρα, μονάδα ή εξατομικευμένη προσφορά (quote). Δεν επιτρέπεται επίσης η μερική τιμολόγηση ή τιμολόγηση με σκοπό την περεταίρω διαπραγμάτευση.

4.2 Λογαριασμός Πληρωμών Easytask

Οι πληρωμές με μετρητά δεν υποστηρίζονται από το Easytask. Προκειμένου να διασφαλιστεί η άμεση πληρωμή σας, για μια εργασία, το Easytask διατηρεί με απόλυτη ασφάλεια τις συναλλαγές σας με τους αγοραστές έως ότου η εργασία ολοκληρωθεί.

4.3 Ακριβή στοιχείατραπέζης

Για να εξασφαλίσουμε την ομαλή διεξαγωγή των συναλλαγών σας, βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού που παρέχετε είναι ορθά και σε ισχύ. Για την καταχώριση ή τη μεταβολή των στοιχείων σας ακολουθήστε τις οδηγίες στο πεδίο Ρυθμίσεις Πληρωμών.

5. Ευθύνη για την ποιότητα και το αποτέλεσμα των εργασιών


Όταν αποδέχεστε την προσφορά του Buyer για την εργασία σας, εσείς και ο εν λόγω Buyer παραμένετε υπεύθυνοι τόσο για την ορθή χρήση και συμπεριφορά σας στην κοινότητα Easytask όσο και για το αποτέλεσμα της ανατεθειμένης εργασίας. Οι ευθύνες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν:

5.1 Ορθή διεκπεραίωση εργασίας

Είστε υπεύθυνοι ως Taskers για την ορθή διεκπεραίωση και ολοκλήρωση των εργασιών ή των υπηρεσιών σας σύμφωνα με τις οδηγίες και την περιγραφή της εργασίας από τον Buyer όπως αυτές έχουν συμφωνηθεί μεταξύ σας.

5.2. Διαχείριση & Συνεργασία μεταξύ Taskers

Ο Tasker που έχει αποδεχθεί μια προσφορά εργασίας καθίσταται υπεύθυνος για όλες τις ενέργειες των υπολοίπων Tasker σε περίπτωση συνεργασίας για το ανατεθειμένο Task. Εάν ο κύριος Tasker που έχει αποδεχθεί την προσφορά, αποφασίσει να αναθέσει μέρος της εργασίας σε τρίτο Τasker ή άλλο εξωτερικό συνεργάτη, αυτό θα πρέπει να γίνει με γραπτή συγκατάθεση του εκάστοτε Buyer. Επιπλέον οι Taskers πρέπει να είναι σε θέση να διασφαλίσουν ότι όλοι οι συμβαλλόμενοι συνεργάτες διατηρούν ενεργό λογαριασμό Easytask.Για παροχές υπηρεσιών και εργασιών δια ζώσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε ανταποκριθεί πλήρως και επιτυχώς στο αντικείμενο και τις απαιτήσεις τις εργασίας ακόμη και στις περιπτώσεις όπου έχει ζητηθεί συνεργασία

με τρίτο Tasker.

5.3 Η εμπειρία που παρέχετε σε άλλα μέλη

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στα μέλη μας και είμαστε βέβαιοι ότι κάνουν ό,τι χρειάζεται για να διασφαλιστεί η ποιότητα και η αξιοπιστία των υπηρεσιών που προσφέρουν. Παροτρύνουμε τους Taskers να παραδίδουν το βέλτιστο αποτέλεσμα σε όλα τα μέλη της κοινότητας του Easytask.Υπενθυμίζουμε ότι στην περίπτωση που η ομάδα του Easytask λάβει αναφορές για παραβίαση των Οδηγιών και των Όρων χρήσης, διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε σε κατάργηση και διαγραφή οποιουδήποτε περιεχομένου, δημοσιευμένης εργασίας ή προσφοράς που έχετε υποβάλει στο Easytask ή/και ακύρωση ή αναστολή του λογαριασμού σας ή/και οποιωνδήποτε Συμβάσεων Εργασίας.


6. Καταλληλότητα λογαριασμού


Γνωρίζουμε ότι ανυπομονείτε να γίνεται μέρος της κοινότητας του Easytask και είμαστε πραγματικά χαρούμενοι γι’αυτό.  Βασική προϋπόθεση ωστόσο είναι να πληροίτε τα παρακάτω κριτήρια:

6.1 Είστε άτομο άνω των 18

Όλα τα μέλη του Easytask πρέπει να έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον τα 18 έτη. Η ηλικία αυτή έχει οριστεί από τον νόμο καθώς μόνον άτομα που έχουν συμπληρώσει τα 18 έτη είναι σε θέση να συνάπτουν συμβάσεις συμπεριλαμβανομένου του Easytask. Το Eastask διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει από τα μέλη του την υποβολή αποδεικτικού εγγράφου ηλικίας (πχ. αντίγραφο ταυτότητας) εάν αυτό είναι απαραίτητο.

6.2 Άδεια εργασίας

Όλοι οι Tasker πρέπει να έχουν το νόμιμο δικαίωμα εργασίας για να διεκπεραιώσουν την εργασία. Στόχος μας πάντοτε είναι να αποφεύγουμε καταστάσεις που θα μπορούσαν αναστατώσουν ή να βάλουν σε κίνδυνο τα μέλη του Easytask καθώς και η αποφυγή εμπλοκής με τις αρχές ή οποιασδήποτε άλλης παραβίασης νόμων.

6.3 Δεν επιτρέπονται οι πολλαπλοί λογαριασμοί

Όλα τα μέλη μας μπορούν να διατηρούν ένα μόνο ενεργό λογαριασμό στο Easytask. Καθώς ο λογαριασμός σας αφορά τη ποιότητα της εργασίας, την υπόληψη και την γενική εικόνα σας ως προσφέροντα εργασία, κάθε αντίγραφο λογαριασμού μέλους, είναι εν δυνάμει προσπάθεια απόκρυψης ή αλλοίωσης της πορείας σας στο Easytask και για το λόγο αυτό το Easytask διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε διαγραφή του δεύτερου λογαριασμού και συνεπώς σε ακύρωση οποιασδήποτε ενεργής σύμβασης του εν λόγω λογαριασμού.


7. Διαχείριση λογαριασμού

Τώρα που γνωρίζετε λίγα παραπάνω πράγματα για το Easytask, είναι σημαντικό να σας πούμε λίγα λόγια για τη διαχείριση του λογαριασμού σας.

7.1 Δεν επιτρέπεται η μεταφορά προσωπικού λογαριασμού σε τρίτο.

Εσείς είστε υπεύθυνος για τον λογαριασμό που διατηρείτε στο Easytask και τη διαχείρισή του. Δεν υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί μεταφορά του προσωπικού σας λογαριασμού στο Easytask σε τρίτο. Τόσο ο λογαριασμός σας όσο και οι αξιολογήσεις σας αφορούν αποκλειστικά εσάς και τις δεξιότητές σας.

7.2 Δεν επιτρέπονται οι πολλαπλοί λογαριασμοί

Όλα τα μέλη μας μπορούν να διατηρούν ένα μόνο ενεργό λογαριασμό στο Easytask. Καθώς ο λογαριασμός σας αφορά τη ποιότητα της εργασίας, την υπόληψη και την γενική εικόνα σας ως προσφέροντα εργασία, κάθε αντίγραφο λογαριασμού μέλους, είναι εν δυνάμει προσπάθεια απόκρυψης ή αλλοίωσης της πορείας σας στο Easytask και για το λόγο αυτό το Easytask διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε διαγραφή του δεύτερου λογαριασμού και συνεπώς σε ακύρωση οποιασδήποτε ενεργής σύμβασης του εν λόγω λογαριασμού.

7.3 Συνεργασία και Επικοινωνία με άλλα μέλη της κοινότητας Easytask και με την ομάδα Easytask

Στην προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε και να διατηρήσουμε μια ομαλή λειτουργία και ένα ευχάριστο, δημιουργικό, άμεσο και αξιόπιστο περιβάλλον, παροτρύνουμε τα μέλη μας να ανταποκρίνονται σε αιτήματα και ερωτήσεις άλλων μελών μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Με τη σειρά μας, η ομάδα του Easytask δεσμεύεται να είναι διαθέσιμη για όλα τα μέλη και τις ανάγκες τους, για τυχόν ζητήματα ή ερωτήματα και την άμεση επίλυσή τους


8. Ταυτοποίηση στο Easytask


O πυρήνας της φιλοσοφίας του Easytask είναι να δημιουργήσουμε ένα ευχάριστο και πρωτίστως ασφαλές περιβάλλον για όλα μας τα μέλη. Ένα περιβάλλον αλληλοσεβασμού πέρα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα. Η προσπάθεια μας αυτή βασίζεται σε σημαντικές αξίες όπως η προσωπική ανθρώπινη επαφή, η διαφάνεια και ο σεβασμός. Προκειμένου να χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης στην κοινότητα του Easytask, όλα μας τα μέλη παρακαλούνται να έχουν μια ευκρινή φωτογραφία στολογαριασμό τους. Επίσης, είναι απαραίτητο να αναγράφεται το πραγματικό σας όνομα.Δεν επιτρέπεται η χρήση ψευδωνύμων, άσχετων φωτογραφιών και ονομάτων στο Easytask. Στα μέλη που δεν έχουν συμπληρώσει ορθά και σύμφωνα με τις οδηγίες τα στοιχεία του λογαριασμού τους, θα ζητείται η άμεση τροποποίηση των στοιχείων τους.

Easytask Πρότυπο λογαριασμού

8.1 Όνομα

Ο λογαριασμός σας πρέπει να φέρει το πραγματικό σας όνομα. Η γνησιότητας του ονόματός σας επιβεβαιώνεται με την υποβολή σχετικού εγγράφου (αντίγραφο ταυτότητας, αντίγραφο διαβατηρίου, δίπλωμα οδήγησης κ.α.)

8.2 Φωτογραφία

λογαριασμούΟ λογαριασμός σας πρέπει να φέρει μια ευκρινή, πρόσφατη φωτογραφία σας με σκοπό να είναι εύκολα αντιληπτή από τα υπόλοιπα μέλη του Easytask.

Οδηγίες για Αγωραστές

Το πάθος μας είναι να φέρνουμε σε επαφή ανθρώπους που είναι έτοιμοι να εργαστούν με ανθρώπους που αναζητούν αξιόπιστους επαγγελματίες. Καθώς το Easytask μεγαλώνει και βελτιώνεται συνεχώς, είναι πολύ σημαντικό η κοινότητα μας να ακολουθεί ορθά τις οδηγίες, οι οποίες έχουν διαμορφωθεί με βάση τις αξίες και τα υγιή πρότυπα συμπεριφοράς. Στόχος μας είναι η ομαλή λειτουργία, διατηρώντας την φερεγγυότητα και τη διαφάνειά μας έτσι ώστε οι χρήστες να έχουν μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία.Το Easytask βρίσκεται εδώ για να δημιουργήσει ένα αξιόπιστο και ασφαλές περιβάλλον για την άμεση επίλυση οποιωνδήποτε ζητημάτων προκύψουν. Σε αντάλλαγμα, ζητάμε τη συμμετοχή σας σε αυτή την προσπάθεια με την έγκαιρη αναφορά σας στην ομάδα Easytask. Εάν αντιληφθείτε ότι κάποιο μέλος έχει παραβιάσει τις Οδηγίες Κοινότητας, λειτουργεί ανάρμοστα ή επιθετικά, παρακαλώ αναφέρετε άμεσα το περιστατικό στο Easytask. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Αναφορά που βρίσκεται στις σελίδες εργασιών ή στα σχόλια, ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας από τη σελίδα Επικοινωνία.


*Το έγγραφο αυτό θα συνεχίζει να αλλάζει και να διαμορφώνεται σύμφωνα με τις ανάγκες καθώς το Easytask μεγαλώνει, με σκοπό την άψογη λειτουργία μας.

Το Easytask λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη τις παραβιάσεις των Οδηγιών Κοινότητας. Εάν η ομάδα μας λάβει αναφορά ότι έχετε παραβιάσει οποιαδήποτε από τις παρακάτω Οδηγίες, διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε κατάργηση και διαγραφή οποιουδήποτε περιεχομένου, δημοσιευμένης εργασίας ή προσφοράς που έχετε υποβάλει στο Easytask ή/και ακύρωση ή αναστολή του λογαριασμού σας ή/και οποιωνδήποτε Συμβάσεων Εργασίας σε ισχύ.

Οδηγίες δημοσίευσης εργασιών

Η πλατφόρμα του Easytask σας βοηθά να πετυχαίνετε διαρκώς περισσότερα. Για να δημιουργήσουμε όχι μόνο ένα επικερδές αλλά πρωτίστως ασφαλές και με σεβασμό προς όλους, περιβάλλον, είναι πολύ σημαντικό όλα τα μέλη μας να ακολουθούν τις παρακάτω οδηγίες:

 A. Οι εργασίες πρέπει να είναι νόμιμες

Για να διασφαλίσουμε μια ασφαλή εμπειρία για όλα τα μέλη μας, οι εργασίες που δημοσιεύονται πρέπει να είναι νόμιμες σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς της Ελλάδας. Απαγορεύεται αυστηρά η πρόσκληση, πρόκληση και προτροπή σε παράνομες πράξεις, εργασίες ή δραστηριότητες. Επιπλέον, δεν υπάρχει καμία ανοχή από το Easytask σε οποιασδήποτε μορφής απάτη ή απόπειρα εξαπάτησης. Εάν η ομάδα του Easytask αντιληφθεί οτιδήποτε ύποπτο στις αγγελίες (spam, phishing κ.α.) διατηρεί το δικαίωμα να τις διαγράψει χωρίς πρότερη ενημέρωση.

 Β. Λίστα απαγορευμένων αντικειμένων

Οι εργασίες σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σχετίζονται με όπλα ή άλλη παράνομη δραστηριότητα η οποία μπορεί να οδηγήσει στην πρόκληση ή την υποκίνηση οποιασδήποτε εγκληματικής πράξης ή δραστηριότητας. Απαγορεύεται αυστηρά κάθε προσφορά και ζήτηση που αφορά ναρκωτικές ουσίες, συμπεριλαμβανομένων συνταγογραφούμενων φαρμάκων ή άλλων εξαρτημάτων για την παραγωγή, τη χρήση ή τη διανομή ναρκωτικών και άλλων απαγορευμένων ουσιών.Τέτοιες δραστηριότητες όχι μόνο διώκονται ποινικά αλλά είναι και κάθετα αντίθετες με το πνεύμα και τις αξίες του Easytask.Υπάρχουν ωστόσο και άλλου είδους απαγορευμένες αγγελίες που δε περιορίζονται μόνο σε καθολικά εγκληματικές πράξεις. Κάθε είδους παραπλανητικές προσφορές εργασίας δεν επιτρέπονται στο Easytask.

Συμπεριλαμβανομένου, αλλά όχι αποκλειστικά, είναι η ζήτηση ψευδών αξιολογήσεων σε επιχειρήσεις, ακολούθων στα social media κ.ο.κ. Επίσης δεν επιτρέπονται εργασίες στις οποίες απαιτείται κάποιος να εμφανίζεται ή να ποζάρει γυμνός μερικώς ή ολικώς, ή να φοράει εσώρουχα, αθλητική ένδυση κ.ο.κ.Απαγορεύονται οι προσφορές εργασίας που

περιλαμβάνουν τη συλλογή πληροφοριών για τρίτους ή/και επιχειρήσεις τρίτων, συλλογή οφειλών και άλλων χρηματικών συναλλαγών όπως η αποστολή επιταγών, δωροκαρτών ή μετρητών μέσω τραπέζης ή Paypal.Δεν επιτρέπονται οι εργασιακές συναλλαγές μελών εκτός της πλατφόρμας του Easytask

Γ. Δεν υπάρχουν υπηρεσίες συνοδείας ενηλίκων

Υπηρεσίες συνοδών, υπηρεσίες ενηλίκων καθώς και οι υπηρεσίες μασάζ απαγορεύονται αυστηρά στο Easytask. Αυτό περιλαμβάνει εργασίες ή/και σχόλια με άσεμνο περιεχόμενο και οποιοδήποτε περιεχόμενο ή υπαινιγμό σεξουαλικής φύσεως.Το Easytask προσπαθεί διαρκώς να κάμψει και να εξελίξει το εργασιακό περιβάλλον του μέλλοντος, στην περίπτωση αυτή όμως δεν υφίσταται καμία ανοχή.

Δ. Σαφές αντικείμενο, χρόνος παράδοσης και προϋπολογισμός είναι προαπαιτούμενα.

Η άψογη διεκπεραίωση μιας εργασίας απαιτεί να είναι ξεκάθαρα το αντικείμενο της εργασίας, ο χρόνος παράδοσης και ο προϋπολογισμός.      

  • Αντικείμενο: Η περιγραφή της εργασίας πρέπεινα αναφέρει λεπτομερώς και με σαφήνεια το αντικείμενο της εργασίας καθώς καιόλες τις υποχρεώσεις που πρέπει να γίνουν. Εμπλουτίζοντας τις πληροφορίες βοηθάτε τους Taskers να κατανοήσουν πλήρως την εργασία προσφέροντας έτσι μέγιστη αποδοτικότητα
  • Χρόνος: Υπάρχει περιορισμένος χρόνος για την ολοκλήρωση της εργασίας ή υπάρχει ευελιξία για τον Takser; Είναι σημαντικό ο Tasker να γνωρίζει τον διαθέσιμο χρόνο που έχει για την κάθε εργασία έτσι ώστε να διασφαλιστεί η άμεση διεκπεραίωση ή παράδοση της.        
  • Προϋπολογισμός: Είναι σημαντικό να ορίσετε μια δίκαιη και εύλογη τιμή για την εργασία που προσφέρετε. Το Easytask δεν υποστηρίζει την τακτική της φθηνής ευκαιριακής εργασίας και μια πολύ χαμηλή τιμή ενδέχεται να επαναπροσδιοριστεί από την ομάδα του Easytask.

Τα παραπάνω βοηθούν τους Taskers να κατανοήσουν τη φύση της εργασίας και να διαπιστώσουν εάν μπορούν να ανταπεξέλθουν βάσει

διαθεσιμότητας, δεξιοτήτων και εμπειρίας. Κατά συνέπεια αυτό βοηθά στην αποφυγή

τυχόν παρεξηγήσεων σχετικά με τις προσδοκίες της εργασίας.

Ε. Πολιτική Χωρίς Διαφήμιση.

Στο Easytask υποστηρίζουμε την άμεση αξιοποίηση ανθρώπινου δυναμικού και την άμεση διαχείριση εργασιών με

σκοπό να βοηθήσουμε τόσο τους ανεξάρτητους ιδιώτες όσο και τις επιχειρήσεις της αγοράς. Ωστόσο, το Easytask δεν είναι μια πλατφόρμα διαφήμισης για επιχειρήσεις ούτε πλατφόρμα ευρέσεως μόνιμης εργασίας.


1. Δημόσια κοινοποίηση ή χρήση προσωπικών πληροφοριών


Προκειμένου να διατηρήσουμε την αξιοπιστία και την ακεραιότητα του Easytask, τα μέλη μας έχουν τη δυνατότητα να κοινοποιούν προσωπικά στοιχεία Μηνυμάτων (e-mail, αριθμός τηλεφώνου) επικοινωνίας μέσω Προσωπικών μόνο εφόσον μια προσφορά γίνει δεκτή. Για την προστασία και την ασφάλεια των δεδομένων σας, δεν επιτρέπεται η κοινοποίηση προσωπικών στοιχείων επικοινωνίας ή ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι τρίτων σε δημόσια πεδία της ιστοσελίδας μεταξύ άλλων στα σχόλια ή σε συνημμένο.  Συμπεριλαμβανομένου, αλλά όχι αποκλειστικά σε ιστοσελίδες επιχειρήσεων, Facebook, LinkedIn, Twitter, προσωπικά e-mail, αριθμούς τηλεφώνων, διευθύνσεις κατοικίας, και προσωπικές ιστοσελίδες. Ο σκοπός αυτού του περιορισμού κοινοποίησης είναι αμιγώς η προστασία και η ασφάλεια των δεδομένων σας καθώς και η αποφυγή κακόβουλων μηνυμάτων spam.


2. Απαράδεκτες συμπεριφορές


Η κοινότητα είναι η ουσία και η καρδιά του Easytask. Η ευγένεια, ο αμοιβαίος σεβασμός και η αλληλοκατανόηση μεταξύ των μελών είναι θεμελιώδης αξίες του Easytask και αποτελούν κύριο γνώμονα συμπεριφοράς. Στο Easytask υπάρχει μηδενική ανοχή στις εξής συμπεριφορές:

2.1 Ρητορική μίσους ή βίας ή επιθετική συμπεριφορά

Σχόλια ή ενέργειες που προκαλούν ή προτρέπουν το μίσος, τη βία και την προσβολή συγκεκριμένων ομάδων ή ατόμων, συμπεριλαμβανομένων μελών και εκπροσώπων του Easytask καθώς και οποιασδήποτε μορφής ρατσισμός ή

ρατσιστικός υπαινιγμός είναι αυστηρώς ανεπίτρεπτα.

2.2 Κάθε είδους διακρίσεις και διαφοροποίηση/στοχοποίηση

Σχόλια που είναι υποτιμητικά, προσβλητικά και επιθετικά προς οποιοδήποτε μέλος της κοινότητας, σχόλια με ακατάλληλο περιεχόμενο, χυδαιότητες ή άλλο περιεχόμενο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με σκοπό την προσωπική επίθεση ή/και προσβολή είναι αυστηρώς ανεπίτρεπτα.

2.3 Κάθε είδους παρενόχληση

Δεν επιτρέπονται σχόλια ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν δυσφορία ή να θέσουν σε κίνδυνο άλλα μέλη της κοινότητας ή ακόμη και να προκαλέσουν το αίσθημα του φόβου σε οποιοδήποτε μέλος ή χρήστη. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων επίμονη αναστάτωση ή όχληση, εκφοβισμό, ή επικοινωνία με σκοπό να επηρεάσει τις προσφορές άλλων μελών.

2.4 Παράνομη συμπεριφορά/δραστηριότητα

Η Κάθε είδους παράνομης συμπεριφοράς, όπως κλοπή, βανδαλισμός, παράνομη δραστηριότητα, συμμετοχή ή/και προτροπή σε παράνομη δραστηριότητα είναι αυστηρώς ανεπίτρεπτα και το Easytask εγγυάται να ακολουθήσει όλες τις απαραίτητες, νόμιμες διαδικασίες για την αποφυγή ή την δίωξη τους.

2.5 Κοροϊδία/Εξαπάτηση

Σχόλια ή ενέργειες που αποτελούν περιεχόμενο spam, troll κ.ο.κ. καθώς επίσης και κάθε είδους σχόλια ή προσφορές που θεωρούνται εκτός θέματος ή/και ακατάλληλες για το Easytask είναι αυστηρώς ανεπίτρεπτα και το Easytask διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε διαγραφή τους.


3. Μη υποστηριζόμενες πρακτικές

Στο Easytask δεσμευόμαστε να φέρουμε σε επαφή κοινότητες που μοιράζονται το ίδιο όραμα και τις ίδιες αξίες. Η από κοινού προσπάθεια με τα μέλη μας είναι καθοριστική για να πετύχουμε και να διατηρήσουμε ένα ισορροπημένο και ασφαλές περιβάλλον.

Στο Easytask δεν υποστηρίζουμε τις παρακάτω δραστηριότητες καθώς αυτές θέτουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα, τη διαφάνεια και την ασφάλεια του περιβάλλοντος του Easytask.

3.1 Παραπλανητικές/Ψευδείς αξιολογήσεις Easytask

3.2 Μη ορθή ενημέρωση και βελτίωση του προφίλ Easytask

3.3 Φόρουμ Συζητήσεων

3.4 Συλλογή πληροφοριών των μελών του Easytask

3.5 Δημοσίευση ανεπιθύμητων εργασιών

3.6 Δημοσίευση με περιεχόμενο spam ή άλλου είδους κακόβουλου περιεχομένου

4. Τιμολόγηση και πληρωμές

Προκειμένου να διαμορφώσουμε και να διατηρήσουμε ένα ασφαλές και επικερδές περιβάλλον για όλα τα μέλη του Easytask, είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσετε πως λειτουργούν η τιμολόγηση και οι πληρωμές.

4.1 Όχι στην μερική αποπληρωμή

Όλες οι προσφορές που γίνουν για την ανάθεση της εργασίας αφορούν την εργασία εξολοκλήρου. Όταν αποδέχεστε μια προσφορά, το ποσό που συμφωνείται είναι το τελικό ποσό που καλείστε να καταβάλετε και δεν υπάρχουν δευτερεύουσες και κρυφές χρεώσεις. Εργασίες που αναγράφουν μερική αποπληρωμή ή εργασία με ποσοστά , συμπεριλαμβανομένων της προώθησης προϊόντων, δεν επιτρέπονται από το Easytask. Τέτοιες προσφορές θα διαγράφονται από το Easytask.

4.2 Λογαριασμός Πληρωμών Easytask

Οι πληρωμές με μετρητά δεν υποστηρίζονται από το Easytask. Όταν αποδέχεστε μια προσφορά θα πρέπει το ποσό να καταβληθεί στην αντίστοιχη εργασία στο Λογαριασμό Πληρωμών Easytask που διατηρεί με απόλυτη ασφάλεια τις συναλλαγές σας έως ότου η εργασία ολοκληρωθεί.

4.3 Ακριβή στοιχεία τραπέζης

Για να εξασφαλίσουμε την ομαλή διεξαγωγή των συναλλαγών σας, βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού που παρέχετε είναι ορθά και σε ισχύ. Για την καταχώριση ή τη μεταβολή των στοιχείων σας ακολουθήστε τις οδηγίες στο πεδίο Ρυθμίσεις Πληρωμών.

4.4 Πληρωμές με VISA ή MASTERCARD

Όλες οι εργασίες πρέπει να αποπληρώνονται μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας VISA ή MASTERCARD μέσω της

εταιρίας Stripe. Δεν υποστηρίζονται πληρωμές με μετρητά στο Easytask.

5. Ευθύνη για την ποιότητα και το αποτέλεσμα των εργασιών


Όταν αποδέχεστε την προσφορά του Tasker για την εργασία σας, εσείς και ο εν λόγω Tasker παραμένετε υπεύθυνοι τόσο για την ορθή χρήση και συμπεριφορά σας στην κοινότητα Easytask όσο και για το αποτέλεσμα της ανατεθειμένης εργασίας. Οι ευθύνες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν:

5.1. Η εμπειρία που παρέχετε για άλλα μέλη

Οι Taskers/πάροχοι υπηρεσιών θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί έτσι ώστε οι αγωραστές να έχουν μια ευχάριστη

εμπειρία συνεργασίας. Σας υπενθυμίζουμε ότι στην περίπτωση που η ομάδα του Easytask λάβει αναφορές σχετικά με την παραβίαση των Οδηγιών και των όρων χρήσης, διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε όλες τι απαραίτητες ενέργειες για την κατάργηση οποιοδήποτε περιεχομένου ακόμη ή/και την ακύρωση ή αναστολή του λογαριασμού σας καθώς και

οποιωνδήποτε συμβάσεων εργασίας.

6. Καταλληλότητα Λογαριασμού 


Γνωρίζουμε ότι ανυπομονείτε να γίνεται μέρος της κοινότητας του Easytask και είμαστε πραγματικά χαρούμενοι γι’αυτό. Βασική προϋπόθεση ωστόσο είναι να πληροίτε τα παρακάτω κριτήρια:

6.1 Είστε άτομο άνω των 18

Όλα τα μέλη του Easytask πρέπει να έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον τα 18 έτη. Η ηλικία αυτή έχει οριστεί από τον νόμο καθώς μόνον άτομα που έχουν συμπληρώσει τα 18 έτη είναι σε θέση να συνάπτουν συμβάσεις συμπεριλαμβανομένου του Easytask. Το Eastask διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει από τα μέλη του την υποβολή αποδεικτικού εγγράφου ηλικίας (πχ. αντίγραφο ταυτότητας) εάν αυτό είναι απαραίτητο.

7. Διαχείριση λογαριασμού


Τώρα που γνωρίζετε λίγα παραπάνω πράγματα για το Easytask, είναι σημαντικό να σας πούμε λίγα λόγια για τη διαχείριση του λογαριασμού σας.

7.1 Δεν επιτρέπεται η μεταφορά προσωπικού λογαριασμού σε τρίτο.

Εσείς είστε υπεύθυνος για τον λογαριασμό που διατηρείτε στο Easytask και τη διαχείρισή του. Δεν υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί μεταφορά του προσωπικού σας λογαριασμού στο Easytask σε τρίτο. Τόσο ο λογαριασμός σας όσο και οι αξιολογήσεις σας αφορούν αποκλειστικά εσάς και τις δεξιότητές σας.

7.2 Δενεπιτρέπονται οι πολλαπλοί λογαριασμοί

Όλα τα μέλη μας μπορούν να διατηρούν ένα μόνο ενεργό λογαριασμό στο Easytask. Καθώς ο λογαριασμός σας αφορά τη ποιότητα της εργασίας, την υπόληψη και την γενική εικόνα σας ως προσφέροντα εργασία, κάθε αντίγραφο λογαριασμού μέλους, είναι εν δυνάμει προσπάθεια απόκρυψης ή αλλοίωσης της πορείας σας στο Easytask και γι’αυτό το Easytask διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε διαγραφή του δεύτερου λογαριασμού και συνεπώς σε ακύρωση οποιουσδήποτε ενεργής σύμβασης του εν λόγω λογαριασμού.

7.3 Συνεργασία και Επικοινωνία με άλλα μέλη της κοινότητας Easytask και με την ομάδα Easytask

Στην προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε και να διατηρήσουμε μια ομαλή λειτουργία και ένα ευχάριστο, δημιουργικό, άμεσο και αξιόπιστο περιβάλλον, παροτρύνουμε τα μέλη μας να ανταποκρίνονται σε αιτήματα και ερωτήσεις άλλων μελών μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Με τη σειρά μας, η ομάδα του Easytask δεσμεύεται να είναι διαθέσιμη για όλα τα μέλη και τις ανάγκες τους, για τυχόν ζητήματα ή ερωτήματα και την άμεση επίλυσή τους.

8. Ταυτοποίηση στο Easytask


O πυρήνας της φιλοσοφίας του Easytask είναι να δημιουργήσουμε ένα ευχάριστο και πρωτίστως ασφαλές περιβάλλον για όλα μας τα μέλη. Ένα περιβάλλον αλληλοσεβασμού πέρα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα. Ηπροσπάθεια μας αυτή βασίζεται σε σημαντικές αξίες όπως η προσωπική ανθρώπινηεπαφή, η διαφάνεια και ο σεβασμός. Προκειμένου να χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης στην κοινότητα του Easytask, όλα μας τα μέλη παρακαλούνται να έχουν μια ευκρινή φωτογραφία στο λογαριασμό τους. Επίσης, είναι απαραίτητο να αναγράφεται το πραγματικό σας όνομα.Δεν επιτρέπεται η χρήση ψευδωνύμων, άσχετων φωτογραφιών και ονομάτων στο Easytask. Στα μέλη που δεν έχουν συμπληρώσει ορθά και σύμφωνα με τις οδηγίες τα στοιχεία του λογαριασμού τους, θα ζητείται η άμεση τροποποίηση των στοιχείων τους.

Easytask Πρότυπο λογαριασμού

8.1 Όνομα

Ο λογαριασμός σας πρέπει να φέρει το πραγματικό σας όνομα. Η γνησιότητας του ονόματός σας επιβεβαιώνεται με την υποβολή σχετικού εγγράφου (αντίγραφο ταυτότητας, αντίγραφο διαβατηρίου, δίπλωμα οδήγησης κ.α.)

8.2 Φωτογραφία λογαριασμού

Ο λογαριασμός σας πρέπει να φέρει μια ευκρινή, πρόσφατη φωτογραφία σας με σκοπό να είναι εύκολα αντιληπτή από τα υπόλοιπα μέλη του Easytask.