Καλώς ήρθατε στο Easytask

Καλώς ήρθατε στην πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα αναζήτησης και προσφοράς υπηρεσιών στην Ελλάδα. Έχουμε δημιουργήσει μια online κοινότητα που φέρνει σε επαφή ανθρώπους που επιθυμούν να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους με ασφάλεια, με ανθρώπους που επιθυμούν να κερδίσουν χρήματα προσφέροντας τις υπηρεσίες ή τις γνώσεις τους, άμεσα και υπεύθυνα όχι μόνο διαδικτυακά αλλά και δια ζώσης όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες.

To Easytask δίνει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση σε ένα παγκόσμιο δίκτυο από καταξιωμένους freelancers που είναι έτοιμοι να αναλάβουν και να απογειώσουν κάθε ιδέα, ψηφιακή υπηρεσία ή project για όσες κατηγορίες επιθυμείτε.

Με την εφαρμογή Easytask η on-demand αναζήτηση και προσφορά γίνεται ακόμη πιο εύκολη. Γρήγορη πρόσβαση σε τρέχουσες προσφορές, εύκολη περιήγηση στις κατηγορίες, άμεση δυνατότητα επικοινωνίας με τους Taskers αλλά και on-the-go ενημερώσεις, πάντα όπου κι αν βρίσκεστε.
Σας προτρέπουμε να διαβάσετε της Οδηγίες κοινότητας για να παρέχουμε σε όλα τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια ευχάριστη και ασφαλή έμπειρα στην πλατφόρμα. Ο αμοιβαίος σεβασμός, η ευγένεια και η υπευθυνότητα αποτελούν θεμελιώδη αξίες της δραστηριότητας μας.

Σεβόμενοι τις παρακάτω οδηγίες είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για την ομαλή λειτουργία του Easytask.

03/03/21