Γίνε σήμερα freelancer στο Easytask

Απόλυτη αυτονομία

Η αναζήτηση εργασίας στα μέτρα σου! Στο Easytask εσύ επιλέγεις τους συνεργάτες και τα project στα οποία θα εργαστείς. Ελέγχεις και διαχειρίζεσαι πλήρως το ωράριο, τον χρόνο παράδοσης καθώς και την αμοιβή σου έχοντας τη δυνατότητα να την προσαρμόζεις κάθε φορά αναλόγως το Task. Η δουλειά από το σπίτι σημαίνει ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής και ένα δίκαιο εισόδημα. Πληρωμές

Η πληρωμή σου διασφαλίζεται από το Easytask και παραμένει δεσμευμένη έως την ολοκλήρωση του Task. Το Τέλος Υπηρεσίας διαμορφώνεται ανάλογα με το κάθε επίπεδο και αφαιρείται αυτόματα – μεγαλύτερο επίπεδο σημαίνει μεγαλύτερη εργασιακή εμπειρία και χαμηλότερο Τέλος Υπηρεσίας για αυτό ξεκίνα σήμερα το πρώτο σου Task.Ασφάλεια

Το Easytask εγγυάται ένα απολύτως ασφαλές περιβάλλον ψηφιακής εργασίας. Αξιοποιούμε τεχνικές και εργαλεία ασφάλειας τελευταίας τεχνολογίας προκειμένου να παρέχουμε άριστη ποιότητα στην αγορά και πώληση υπηρεσιών


Γίνε Tasker και μπες στον κόσμο του freelancing

Αναζήτηση Προσφορών

Δημοσίευσε ή Αναζήτησε νέα Task κοντά σε εσένα που ταιριάζουν στις ικανότητές σου χρησιμοποιώντας κατά την αναζήτησή, το φίλτρο τοποθεσίας, επίλεξε την απόσταση, τη δυνατότητα εργασίας δια ζώσης ή διαδικτυακά, προσθέτοντας επίσης τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά. Οι αγοραστές θα μπορούν να απευθυνθούν σε εσένα για κράτηση ή μπορείς εσύ να κάνεις μια προσφορά στα ήδη διαθέσιμα Tasks.

Κάντε μια προσφορά

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να λάβετε μια δίκαιη αμοιβή. Βεβαιωθείτε ότι η προσφορά σας είναι σε λογική για την αγορά τιμή, λαμβάνοντας υπόψη το χρόνο ολοκλήρωσης της καθώς και τις δεξιότητες που απαιτούνται. Η τιμή προσφοράς σας μπορεί να είναι χαμηλότερη ή κατά πολύ υψηλότερη από την αναγραφόμενη, απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε εξηγήσει στον αγοραστή πώς και γιατί διαμορφώνεται η τιμή της προσφοράς σας.

Επιτυχής συνεργασία – περισσότερα κέρδη

Το Easytask φέρνει σε επαφή ανθρώπους που αναζητούν να προσφέρουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους με ανθρώπους που αναζητούν να ολοκληρώσουν μεγάλα και μικρά project. Στον κόσμο της ψηφιακής εργασίας μπορείς να δουλεύεις σε πολλά Task ταυτόχρονα – δικτυώνεσαι, αποκτάς εμπειρία και εξελίσσεσαι σαν freelancer. Διασφάλισε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών σου και κέρδισε περισσότερα χρήματα ως freelancer δουλεύοντας από το σπίτι.


Το προφίλ σου – το ψηφιακό σου βιογραφικό

Συμπλήρωσε λεπτομερώς το προφίλ σου, γράψε όλες τις δεξιότητες σου και δώσε μια πλήρη περιγραφή της υπηρεσίας σου. Το προφίλ σου είναι στην ουσία το ψηφιακό βιογραφικό σου που θα σε βοηθήσει στην εύρεση εργασίας και πελατών. Κατά την αναζήτηση τους, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές θα επισκεφθούν το προφίλ σου και η πρώτη εντύπωση είναι φυσικά καθοριστική. 

FAQ

Το Easytask διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εργασιών και αντικειμένων. Η κοινότητά μας απαρτίζεται όχι μόνο από καταξιωμένους επαγγελματίες αλλά και από ανθρώπους με εμπειρία και όρεξη, που είναι πρόθυμοι να παρέχουν τις υπηρεσίες του για ένα επιπλέον εισόδημα. Έτσι στο Easytask θα βρείτε από υπηρεσίες καθαρισμού και κηπουρικής, μέχρι εργασίες γραφείου όπως το graphic design και ο προγραμματισμός. Υπάρχουν όμως και πολλές άλλες ενδιαφέρουσες κατηγορίες, όπως για παράδειγμα η οργάνωση γάμου και πάρτι, η ζαχαροπλαστική και η χειροτεχνία. Ο αγοραστής θα σας ενημερώσει εάν η εργασία πρέπει να γίνει δια ζώσης ή μπορεί να ολοκληρωθεί και διαδικτυακά.

Τι είδους Tasks προσφέρονται στο Easytask;

Το Easytask διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εργασιών και αντικειμένων. Η κοινότητά μας απαρτίζεται όχι μόνο από καταξιωμένους επαγγελματίες αλλά και από ανθρώπους με εμπειρία και όρεξη, που είναι πρόθυμοι να παρέχουν τις υπηρεσίες του για ένα επιπλέον εισόδημα. Έτσι στο Easytask θα βρείτε από υπηρεσίες καθαρισμού και κηπουρικής, μέχρι εργασίες γραφείου όπως το graphic design και ο προγραμματισμός. Υπάρχουν όμως και πολλές άλλες ενδιαφέρουσες κατηγορίες, όπως για παράδειγμα η οργάνωση γάμου και πάρτι, η ζαχαροπλαστική και η χειροτεχνία. Ο αγοραστής θα σας ενημερώσει εάν η εργασία πρέπει να γίνει δια ζώσης ή μπορεί να ολοκληρωθεί και διαδικτυακά.

Πώς γίνεται η πληρωμή;

Μπορείς να ξεκινήσεις άμεσα να δουλεύεις πάνω σε διάφορα Task γνωρίζοντας με απόλυτη σιγουριά ότι η πληρωμή σου έχει διασφαλιστεί μέσω του Easytask. Το Τέλος Υπηρεσίας, αφαιρείται αυτόματα προκειμένου να καλύψει το κόστος συναλλαγών και ασφάλειας. Το Easytask αφαιρεί αυτόματα το Τέλος Υπηρεσίας όταν αποδεσμεύεται η πληρωμή σου, προκειμένου να καλύψει τα έξοδα των συναλλαγών και ασφάλειας καθώς επίσης και τα επιμέρους κόστη συντήρησης της πλατφόρμας μας, με σκοπό την συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη του Easytask. Έτσι διασφαλίζουμε την ποιότητα της πλατφόρμας Easytask μεγιστοποιώντας τις προσφορές εργασίας και την ευκαιρία σου να κερδίζεις περισσότερα χρήματα.

Με ποιον θα συνεργάζομαι;

Η επιλογή των συνεργατών σου γίνεται αποκλειστικά από εσένα! Καθώς περιηγείσαι στις προσφορές εργασιών μπορείς να βλέπεις λεπτομέρειες όχι μόνο για τις εργασίες αλλά και για τους εργοδότες. Μπορείς να δεις αξιολογήσεις και συστάσεις από άλλα μέλη της κοινότητας Easytask και να επιλέξεις εσύ αν και με ποιον θα συνεργαστείς. Εμπιστευόμαστε τόσο την κρίση σου όσο και τα μέλη της κοινότητάς μας.

Καλές δουλειές!

Έλεγχος των Taskers

Όλοι οι Taskers στο Easytask ελέγχονται για την εγκυρότητα και την ορθότητα των στοιχείων που παραθέτουν. To Easytask εργάζεται αδιάκοπα και για τον πλήρη έλεγχο των στοιχείων που παραθέτουν οι αγοραστές, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ενάντια σε ύποπτους ή δόλιους λογαριασμούς χρηστών.


Πώς  λαμβάνω ενα Task;

Σε κάθε αγορά υπάρχει ανταγωνισμός.

Παρακάτω θα δεις μερικά tips που θα κάνουν το προφίλ σου να ξεχωρίζει αυξάνοντας έτσι τις ευκαιρίες σου για εργασία.Η πρώτη επαφή: Όταν κάνεις μια προσφορά βεβαιώσου ότι προωθείς επάξια την υπηρεσία που προσφέρεις. Ενημέρωσε τον Αγοραστή για τους λόγους τους οποίους πιστεύεις ότι πρέπει να διαλέξει εσένα ανάμεσα σε άλλους Taskers. Φρόντισε να αναγράφεις καθαρά την εμπειρία σου στο αντικείμενο, τις δεξιότητες και τι είναι αυτό που σε κάνει ιδανικό Tasker για την εργασία.Το προφίλ σου είναι σημαντικό: Εμπλούτισε το προφίλ σου συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα πεδία και ενημέρωσε τα μέλη του Easytask για όλες τις κατηγορίες των εργασιών που αναλαμβάνεις. Μια περιεκτική περιγραφή και μια καλή φωτογραφία θα κάνουν τη διαφορά! Τέλος, όσο περισσότερες επιτυχείς συνεργασίες έχεις στο ενεργητικό σου, τόσο περισσότερες θετικές αξιολογήσεις θα λάβει το προφίλ σου.


Με αυτό τον τρόπο χτίζεται η εμπιστοσύνη μεταξύ των μελών και αυξάνονται τα κέρδη