“Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις το αποτέλεσμα φαίνεται στη δουλειά σου”

Το όραμα Easytask

Το Easytask είναι κάτι παραπάνω από μια αξιόπιστη ηλεκτρονική πλατφόρμα για αγορά υπηρεσιών. Είναι μια νέα κοινότητα που φέρνει την gig economy στην Ελλάδα και τηνΚύπρο με σκοπό να προσφέρει το απόλυτο online εργαλείο για νέους επαγγελματίες freelancers. Το Easytask φέρνει μια νέα πνοή στις αγγελίες εργασίας στην ψηφιακή εποχή και στο ιντερνετικό εισόδημα. Με απόλυτη διαφάνεια και υπευθυνότητα είμαστε εδώ για την ενημέρωση, την εξέλιξη και τη δικτύωση όλων όσων αναζητούν ένα έξτρα εισόδημα είτε online είτε δια ζώσης. 


Δημιουργούμε ευκαιρίες στην αγορά υπηρεσιών. Με το Easytask τόσο οι νέοι freelancers όσο και οι καταξιωμένοι επαγγελματίες διαθέτουν ένα νέο χώρο στην ψηφιακή αγορά εργασίας. Εδώ όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταχωρήσουν την αγγελία τους για κάθε project, να διαμορφώσουν τις τιμές προσφοράς και ζήτησης καθώς και να δραστηριοποιηθούν σε παραπάνω από ένα αντικείμενα. Οι επαγγελματίες που αναζητούν συνεργάτες έχουν τη δυνατότητα να κάνουν την απαραίτητη ερεύνα αγοράς, να συνομιλήσουν με τον μελλοντικό συνεργάτη τους και να ορίσουν το δικό τους πλαίσιο συνεργασίας για κάθε project ξεχωριστά, μειώνοντας έτσι το κόστος και τον χρόνο στην αναζήτηση προσωπικού.  Δίκαια για όλους. 


Το μέλλον του Easytask είναι μια δυνατή online κοινότητα από κορυφαίους επαγγελματίες freelancers στα πιο περιζήτητα αντικείμενα – προγραμματισμός, μεταφράσεις, video editing, social media managers, κατασκευή ιστοσελίδας, eshop, wordpress κ.α.  μια κοινότητα πλούσια σε έμπνευση και δημιουργία απογειώνοντας την ψηφιακή εργασία στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Έχετε το Easytask, έχετε περισσότερα.

FAQ

Τι είναι το Easytask;

To Easytask είναι το νέο ψηφιακό marketplace για αγορά και πώληση υπηρεσιών όχι μόνο online αλλά και δια ζώσης. Είναι μια νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα που προσφέρει τη δυνατότητα σε πωλητές υπηρεσιών (freelancers – Taskers) και σε αγοραστές (Buyers) να κάνουν συνεργασίες και συναλλαγές σε ένα άμεσο, αξιόπιστο και ασφαλές περιβάλλον. 


Στο Easytask νέοι επαγγελματίες freelancers μπορούν να δημιουργήσουν μια αγγελία (το λεγόμενο gig) με το αντικείμενο ή την υπηρεσία ή το προιόν το οποίο προσφέρουν και να ορίσουν όλες τις παραμέτρους όπως ο χρόνος παράδοσης, την αμοιβή κλπ. Από την άλλη οι ενδιαφερόμενοι σε αναζήτηση για αγορά υπηρεσιών μπορούν να περιηγηθούν στις αγγελίες των freelancer στο πλαίσιο της έρευνας αγοράς και να επιλέξουν ακριβώς αυτό που εξυπηρετεί το δικό τους project


Αν έχεις οποιαδήποτε δεξιότητα ή ταλέντο ή γνώση σε οποιοδήποτε αντικείμενο – ξένες γλώσσες, φωτογραφία, μεταφράσεις, επισκευές, μετακομίσεις, social media, προγραμματισμός, event planning και πραγματικά ό,τι άλλο βάλει ο νους σου, επωφελήσου του Easytask και δημιούργησε την αγγελία σου ως Tasker σήμερα! Είμαστε σίγουροι ότι κάποιος εκεί έξω αναζητά ακριβώς αυτό που προσφέρεις!  


Πώς γίνεται η πληρωμή μου;

Αποφάσισες να γίνεις freelancer και έκανες την πρώτη σου αγγελία – συγχαρητήρια είσαι ήδη ένα βήμα πιο κοντά στην ψηφιακή εργασία και το έξτρα εισόδημα! Μόλις κλείσεις την πρώτη σου συνεργασία μπορείς να ξεκινήσεις να δουλεύεις πάνω στο project με βεβαιότητα ότι το Easytask έχει ήδη εξασφαλίσει την πληρωμή για την συγκεκριμένη υπηρεσία. Πώς; Όταν ένας ενδιαφερόμενος (Buyer) αγοράσει την υπηρεσία σου, καταβάλει το αντίτιμο που έχεις ορίσει. Το ποσό παραμένει δεσμευμένο και μόλις ολοκληρώσετε το project, ο Buyer ενημερώνεται για την ολοκλήρωση και αποδεσμεύει το ποσό το οποίο μεταφέρεται με ασφάλεια στο διαθέσιμο υπόλοιπο σου. Έπειτα μπορείς να μεταφέρεις αυτό το ποσό στον λογαριασμό τραπέζης σου ή στον λογαριασμό Paypal που έχεις καταχωρήσει στο Easytask κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σου. Αυτό είναι το ιντερνετικό εισόδημα. Για άλλους αποτελεί πηγή έξτρα εισοδημάτων, για άλλους μια ευκαιρία για εργασία από το σπίτι ή για αλλαγή καριέρας. Για όλους όμως είναι μια ευκαιρία να γνωρίσουν την gig economy και τα προνόμιά της. 


Το Easytask αφαιρεί αυτόματα το Τέλος Υπηρεσίας όταν αποδεσμεύεται η πληρωμή σου για να καλύψει τα έξοδα συναλλαγών και ασφάλειας καθώς και τα επιμέρους κόστη συντήρησης της πλατφόρμας μας με σκοπό τη συνεχή βελτίωση και εξέλιξή της. Έτσι διασφαλίζουμε την ποιότητα της πλατφόρμας Easytask μεγιστοποιώντας τις προσφορές υπηρεσιών και  την ευκαιρία σου να κερδίζεις περισσότερα.


Καλές δουλειές!

Με ποιον θα συνεργαστώ;

Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα της online εργασίας είναι η αυτονομία. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις το μέρος από το οποίο εργάζεσαι, το χρόνο παράδοσης ενός project, την αμοιβή αλλά και τους συνεργάτες ή εργοδότες σου. Το Easytask προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία αναζήτησης υπηρεσιών, μια ανοιχτή, ψηφιακή αγορά εργασίας τόσο στους freelancers – Tasker όσο και στους ενδιαφερόμενους Buyers όπου μπορούν να διαβάσουν πληροφορίες, να δουν αξιολογήσεις και συστάσεις και να επιλέξουν αυτόν ή αυτή που ταιριάζει απόλυτα με το project και με αυτό που αναζητούν. Καλές δουλειές!

Πόσο κοστίζει;

Μόλις μια εργασία ολοκληρωθεί το Τέλος Υπηρεσίας Easytask θα αφαιρεθεί αυτόματα από την τελική συμφωνηθείσα τιμή για την κάλυψη των απαραίτητων εξόδων κατά τη διάρκεια των συναλλαγών.


Δεν υπάρχει κανένα επιπλέον κόστος ούτε κρυφές χρεώσεις.