“Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις το αποτέλεσμα φαίνεται στη δουλειά σου"

Το όραμα Easytask

Το Easytask είναι κάτι παραπάνω από μια αξιόπιστη ηλεκτρονική πλατφόρμα. Είναι μια κοινότητα που φέρνει σε επαφή ανθρώπους που επιθυμούν να ολοκληρώσουν τις εργασίες τους με ασφάλεια με ανθρώπους που επιθυμούν να κερδίσουν χρήματα προσφέροντας τις υπηρεσίες τους ή τις γνώσεις τους, άμεσα και υπεύθυνα.

Είτε ψάχνετε να βρείτε έναν άνθρωπο να σας βοηθήσει σε απλές καθημερινές μικροδουλειές είτε αναζητάτε έναν επαγγελματία για ένα πιο σύνθετο project, το Easytask σας βοηθά να ολοκληρώσετε από υπηρεσίες ανακαίνισης στο σπίτι ή το γραφείο σας μέχρι να διαχειριστείτε υποχρεώσεις γραφείου και να βρείτε γραμματειακή υποστήριξη, να κάνετε επιτέλους μαθήματα φωτογραφίας ή να βρείτε φωτογραφικές υπηρεσίες κάθε είδους ακόμη και να χτίσετε την ιστοσελίδα της επιχείρησής σας διαλέγοντας ανάμεσα από τους πιο αξιόπιστους επαγγελματίες του αντικειμένου.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ή κατεβάστε την εφαρμογή μας και αφήστε την Easytask να τσεκάρει όλες τις υποχρεώσεις στη λίστα σας.


Έχετε το Easytask, έχετε περισσότερα.

FAQ

Τι είναι το Easytask;

Οι εργασίες και οι υπηρεσίες που προσφέρει το Easytask ποικίλουν καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα αντικειμένων τόσο πρακτικών όσο και καλλιτεχνικών. Στο Easytask θα βρείτε βοήθεια για πρακτικές, καθημερινές μικροδουλειές όπως εργασίες κήπου και διάφορες επιδιορθώσεις στο σπίτι αλλά και υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης, προώθησης προϊόντων καθώς και τεχνική υποστήριξη για εταιρίες και επιχειρήσεις. Επιπλέον θα βρείτε και πιο δημιουργικά αντικείμενα όπως η φωτογραφία, τα διαδικτυακά μαθήματα, η γραφιστική και ο προγραμματισμός. Άνθρωποι διαθέσιμοι να προσφέρουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους πάντοτε με την εγκυρότητα και την αξιοπιστία της κοινότητας του Easytask.


Πώς γίνεται η πληρωμή μου;

Μπορείτε να ξεκινήσετε να δουλεύετε για μια προσφορά μένοντας ήσυχοι ότι η πληρωμή σας για τη συγκεκριμένη υπηρεσία έχει εξασφαλιστεί μέσω του Easytask από τον Aγοράστη της υπηρεσίας και παραμένει δεσμευμένη όσο εσείς εργάζεστε. Μόλις ολοκληρωθεί η υπηρεσία και αιτηθείτε της πληρωμής σας, ο Αγοραστής θα ενημερωθεί και θα αποδεσμεύσει την αμοιβή για την υπηρεσία σας. Έπειτα το ποσό αυτό θα μεταφερθεί με ασφάλεια στον λογαριασμό τραπέζης που έχετε καταχωρήσει στο Easytask.Το Easytask αφαιρεί αυτόματα το Τέλος Υπηρεσίας όταν αποδεσμεύεται η πληρωμή σας προκειμένου να καλύψει τα έξοδα των συναλλαγών και ασφάλειας καθώς επίσης και τα επιμέρους κόστη συντήρησης της πλατφόρμας μας με σκοπό την συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη του Easytask. Έτσι διασφαλίζουμε την ποιότητα της πλατφόρμας Easytask μεγιστοποιώντας τις προσφορές υπηρεσίων και την ευκαιρία σας να κερδίσετε περισσότερα.

Με ποιον θα συνεργαστώ;

Η επιλογή των συνεργατών σας γίνεται αποκλειστικά από εσάς! Καθώς

περιηγείστε στις προσφορές για Task μπορείτε να βλέπετε λεπτομέρειες όχι μόνο για τις υπηρεσίες αλλά και για τους Taskers. Μπορείτε να δείτε αξιολογήσεις και συστάσεις από άλλα μέλη της κοινότητας Easytask και να επιλέξετε εσείς αν και με ποιον θα συνεργαστείτε. Εμπιστευόμαστε τόσο την κρίση σας όσο και τα μέλη της κοινότητάς μας.

Καλές δουλειές!

Πόσο κοστίζει;

Μόλις μια εργασία ολοκληρωθεί το Τέλος Υπηρεσίας Easytask θα αφαιρεθεί αυτόματα από την τελική συμφωνηθείσα τιμή για την κάλυψη των απαραίτητων εξόδων κατά τη διάρκεια των συναλλαγών.


Δεν υπάρχει κανένα επιπλέον κόστος ούτε κρυφές χρεώσεις.